Kras-tekeningen

De ets is met fijne lijnen bedrukt. Deze lijnen worden één voor één ingekrast en men krijgt een wonderschone ets. Men dient zich op het origineel op de verpakking te oriënteren en deze als voorbeeld te gebruiken.

Eerst wordt de krastechniek op het oefenblad geoefend.

  1. Met de vrije hand of met een liniaal getrokken, dunne lijnen worden met de punt van het mes getrokken,
  2. Brede lijnen worden met de zijkant van het mes getrokken,
  3. Stippen en patronen worden met de punt van het mes gekrast.

Wanneer men de handhaving van het mes goed beheerst, kan met de afbeelding begonnen worden. De zwarte kleur mag niet te diep worden afgekrast daar anders de glanzende laag verdwijnt.
Tijdens het etsen dient u een schoon stuk papier onder uw handen te leggen zodat er geen vingerafdrukken op het gevoelige zwarte oppervlak te zien zijn.
De afgekraste kleur wordt tussendoor met een licht bevochtigde papieren zakdoek of met een zacht stuk stof weggeveegd.Knutselhof

Knutselhof uit Helmond bied kant en klare knutsels en diy producten. DIY staat voor "do it yourself" of te wel doe-het-zelf. Een knutsel-set met daarin alle materialen en een handleiding. Ideaal voor KINDERFEESTJE of KNUTSEL GROEPEN neem contact met ons voor uw kinderfeestje / groeps korting.

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt u graag verder als u vragen heeft over onze producten. Meer informatie wenst over bijvoorbeeld het gebruik van foam clay. U kunt ook eens kijken op onze informatie en technieken pagina. Deze pagina's zullen met regelmaat worden aangevuld met nieuwe en relevante informatie.

Als u relevante informatie heeft die hier thuis hoort, dan horen we dat graag.
 

Wij hebben diverse categorieën met knutsels.
 

Zoekt knutselaars en creatieve mensen

Wij zijn op zoek naar meer doe-het-zelf producten. Heeft u een creatie of knutsel (Een knutsel dat geschikt is voor jonge kinderen, educatief of misschien voor dementerende) waarvan u denkt, "dat willen andere mensen ook wel maken" Stuur ons een bericht door HIER te klikken.

 Algemene vragen:


 (E-mail) info@knutselhof.com
 (Telefoon) +31 (085) 279 1904


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.